Golv

Vi är Örebros största Golvbutik med starka kvalitetsgolv från Tarkett, Berry Alloc, Karelia, Pergo, Kjellbergs, Golvabia med många fler. Trägolv, Laminat, Heltäcknings, plastmattor. För att bara nämna några! Över 3000m2 golv på lager samt Örebro Läns största utbud på trendiga heltäckningsmattor.

Färg

Färgen vi säljer är från finska färgjätten - Teknos. Kvalitetsfärgen från Teknos innehåller allt ifrån en av marknadens bästa fasadfärg samt ett stort sortiment av oljefärger till bla. snickerier, staket, fönster, betonggolv osv. Vi har även inomhusfärgen som heter Biora som är mycket omtyckt, den finns i allt från helmatt till blank.

Tapeter

Hos oss hittar du dom starkaste varumärkena inom tapeter på marknaden med Sandberg, Midbec, Borås Tapeter, Engblad & CO (Eco), Duro, Intrade i spetsen. Har du andra önskemål så som fototapet? Kom in så hjälper vi dig. Kort leveranstid och hög service är några saker du kan förvänta dig hos oss.

klinker

Kakel & Klinker

Vi importerar all kakel och klinker direkt ifrån från Spanien och från välkända fabriken Baldocer, vilket gör att vi har ett extremt stort utbud till och kan samtidigt pressa ner priserna. Vårt kakel och klinker är av högsta kvalité och passar så väl i ditt badrum så som i tungt belastade offentliga miljöer. Vi utökar sortimentet med välsorterade Konradssons som erbjuder kunden alla möjliga lösningar. 

Kakel & Klinker – Stort utbud med högsta kvalité

 Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.