Årets trendigaste mattor!

Funderar du på vilken heltäckningsmatta du ska inreda med i vår? Då får du inte missa vårens trendigaste färger för att förvandla ditt hem till något stilrent och klassiskt! Vi på Debora erbjuder alla möjliga sorters mattor för alla rum i ditt hem, med leverantörer som Golvabia, Kjellbergs och Associated Weavers

Enligt ELLE Magazine består vårens trendigaste färger att inreda med av en harmonisk blandning mellan naturnära, neutrala samt färgexplosiva accentfärger. En neutral bas passar alla hem där poppar av färg fungerar som personliga inslag för att visa hemmets personlighet. Därför fungerar neutrala färger som beige och nyanser av grått utmärkt som alternativ för en heltäckningsmatta i ditt eller kanske barnens sovrum. 

En ytterligare färgtrend är pasteller för att verkligen få ett rum att stå ut men på ett avkopplande och lekfullt vis. För denna trend passar en lekfull heltäckningsmatta i en pastellfärg helt perfekt för att redan från början sätta en positiv ton i ditt hem. Särskilt läckert är färgerna lila, grönt och blått som sedan kan kompletteras med övrig inredning och andra dekorativa inslag.

Nästa uppkommande trend handlar om Color Blocking som innebär harmoniska kontraster mellan två färger i ett och samma rum. För att uppnå denna trend i ditt hem rekommenderar vi en slagkraftig färg på en heltäckningsmatta som sedan kompletteras med en ytterligare färg på väggarna. Inred sedan rummet med neutrala färger för att skapa ett färgglatt men elegant rum i ditt hem. 

Vi har tidigare nämnt pastellblå vilket leder oss in på den trendiga färgen blå. I vår förutser man en trend med att inreda sina hem i alla nyanser av blått. Blå är traditionellt en vänlig och harmonisk färg och passar nästan alla i smaken. Gillar du mörk inredning som skapar en mysig atmosfär i ditt hem fungerar en mörkblå heltäckningsmatta dig utmärkt. Eller kanske gillar du ljus inredning som istället skapar en luftig atmosfär i ditt hem? Ja, då passar en ljusblå heltäckningsmatta dig perfekt.

Den allra sista färgtrenden är nyanser av grönt som skapar en naturlig och jordnära känsla i ditt hem. De gröna nyanserna påminner om naturen och passar perfekt som en accentfärg mot andra populära färger. Något att tänka på dock är att en alldeles för grön heltäckningsmatta påminner lätt om gräs eller mossa. Därför rekommenderas pastellgrönt eller en grön färg med inslag av blå vilket säkerligen kommer göra ett bestående intryck hos dina besökare.

Bilder: Unsplash.com

Boka telefonrådgivning

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi kan

0
    0
    Din varukorg
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken