Våga med klinker!

Skulle du vilja renovera ditt badrum eller kanske ditt kök? Då tycker vi att du ska våga med klinker! Vi på Debora erbjuder alla möjliga sorters klinker till exempel, mosaik och dekorativ klinker. Med dessa typer av klinker livas ett rum upp och skapar en bestående karaktär för ditt hem. Så våga med klinker och satsa på ett vackert samt dekorativt golv i ditt kök eller badrum.

Känns enfärgat klinker inte helt rätt för dig? Kanske för tråkigt och enformigt? Då rekommenderar vi klinker-mosaik för att skapa en lekfull eller elegant atmosfär i ditt hem. Uppnå en elegant känsla med svart-vit mosaik i olika former, till exempel, oktagoner eller stavmosaik. Dessa förslag går aldrig ur tiden och är fortfarande lika populära idag som då. 

Trots att de klassiska svart-vita klinkret är mycket populärt, finns de människor som fortfarande letar efter mer. De söker klinker som ögat direkt faller på och äger dess uppmärksamhet. Då passar dekorativ klinker utmärkt. Dessa kommer med olika mönster och färger för att verkligen stå ut. Något viktigt att tänka på är att sedan balansera ut rummet med neutral inredning för att inte göra rummet rörigt för ögat. 

Om detta inte heller når upp till den dramatik du söker rekommenderar vi en fondvägg av klinker. En mycket snygg detalj är att fortsätta sitt valda klinker upp på en vägg. Detta skapar en enhetlig och lyxig atmosfär där ögat följer det vackra klinkret från golv till tak. Särskilt snyggt är detta i badrum där klinkret kan följa upp längs en duschvägg eller som en ram runt spegel samt handfat. 

Oavsett dina önskemål finns det alltid klinker som kommer falla dig i smaken tack vare dess diversitet. Alla inredningsstilar representeras genom klinkers form, färg och mönster. Vilket gör klinker till en toppkandidat som nytt golv i ditt kök eller badrum. Så våga med klinker, få ditt hem att stå ut!

Bilder: Unsplash.com

0
    0
    Din varukorg
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken